1.04.2010

LITE NYTT!

Tjeenaaa! Lite nytt på gång och så har det kommit nya designs. Vi har redan börjat med att designa lite tjocktröjor som kommer att säljas framöver. Vet inte riktigt om det blir exakt samma, tiden förändras och så smak på designs. Men kolla in några nya saker iaf...!

Denna bild är en uppdatering av den Mumien som var innan. I hope you dig it because I'll rock it!

Sedan har vi en röd American Apparel hoodie som kommer säljas framöver. Våra tröjor kommer tryckas på American Apparel och det är en av de bästa kvaliteten på kläder.

Detta är en AA t-shirt med texten "The Munchies" .. Detta är faktiskt en design som vi är mycket tveksamma om. Vi vet inte riktigt vilka färger vi ska ha och hur många färger vi ska ha.
Detta är SMAILINEGZ favorit men under denna bild lägger jag upp två andra alternativ. Ni får gärna kommentera eller säga till oss på msn, homies;D!!

Här har ni några alternativ på designen ovanför. Kom gärna med förslag, för att exakt, exakt den färgen på tröjan kanske det inte kommer vara så så alla förslag är hörbara.

Detta är en tröja som kommer troligen tryckas. "The Missunderstood" är vad vi tänkte på när vi gjorde denna design. Väldigt enkel och cool, hoppas ni gillar den!TILL ER ALLA FRÅN OSS ALLA
Slutar vi med att ge er en väldigt fin och värdefull backgrunds bild. Tack för ni har läst, hmm! Men hoppas ni gillar sakerna och vi kommer med mer, vi lovar! PEACEEEE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar